Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΕΜ «Ομόνοια»:Ανάδειξη νέου Πρόεδρου, νέου Γενικού Συμβουλίου και πειθαρχικών οργάνων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “ΟΜΟΝΟΙΑ”

Δελτίο τύπου

Συνεδρίασε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στους Αγίους Σαράντα σε Έκτακτη συνεδρίαση το Γενικό Προεδρείο της ΔΕΕΜ «Ομόνοια» με ημερήσια διάταξη την προετοιμασία της Γενικής Συνδιάσκεψης της οργάνωσης.

Το Προεδρείο αποφάσισε:


Η Γενική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 με την παρακάτω ημερήσια διάταξη:

1.      Από ώρα 1000 – 1030 είσοδος και εγγραφή εκλεκτόρων.
2.      Ώρα 1030 ομιλία    του Προέδρου της οργάνωσης.
3.      1045 – 1115 χαιρετισμοί.
4.      1115 – 1200 ομιλίες και τοποθετήσεις υποψηφίων προέδρων.
5.      1200 – έναρξη ψηφοφορίας για: ανάδειξη του νέου Πρόεδρου, του νέου Γενικού Συμβουλίου και πειθαρχικών οργάνων.

Το Προεδρείο επίσης αποφάσισε:

Η αναλογία συμμετοχής εκλεκτόρων ανα παράρτημα θα είναι:

Από παράρτημα Αργυρόκαστρου 100 εκλέκτορες, από παράρτημα Αγίων Σαράντα 90 εκλέκτορες, από παράρτημα Δέλβινου 50 εκλέκτορες, από παράρτημα Χιμάρας 45 εκλέκτορες, από παράρτημα Τιράνων 25 εκλέκτορες, από παράρτημα Κορυτσάς 20 εκλέκτορες, από παράρτημα Αυλώνας 10 εκλέκτορες και από τις τοπικές οργανώσεις της Ελλάδας 80 εκλέκτορες.

·         Εξελέγη Επιτροπή προετοιμασίας της Γενικής Συνδιάσκεψης αποτελούμενη από τους Χαράλαμπο Παντέχη, Γιάννη Μπάμπη και Βαγγέλη Ζαφειράτη.
·         Στις 19 Δεκεμβρίου 2014 συνεδριάζει εκ νέου το Γενικό Προεδρείο για επικύρωση υποψηφιοτήτων και εκλεκτόρων της Συνδιάσκεψης.
·         Οι υποψηφιότητες για Πρόεδρο και για μέλη του Γενικού Συμβουλίου θα γίνονται δεκτές μαζί με βιογραφικό σημείωμα, από τους Πρόεδρους των παραρτημάτων και τον γραμματέα των γραφείων της «Ομόνοιας» μέχρι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 1700.
·         Οι Πρόεδροι των παραρτημάτων είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν στη συνεδρίαση του Γενικού Προεδρείου έναν πλήρη κατάλογο με τους εκλέκτορες για επικύρωση.



Άγιοι Σαράντα 8 Δεκεμβρίου 2014

                                                             Εκ του Γραφείου τύπου και Επικοινωνίας

3 σχόλια:

  1. ……..Εξελέγη Επιτροπή προετοιμασίας της Γενικής Συνδιάσκεψης αποτελούμενη από τους Χαράλαμπο Παντέχη, Γιάννη Μπάμπη και Βαγγέλη Ζαφειράτη…..

    Σε απλή μετάφραση τα πιστά σκυλιά του Ντούλε….
    Μ’αυτί την Οργάνωση παίζει ο Ντούλες όπως θέλει…
    Μακάρι «κάποτε ;;;;» να αποκτήσει ο Ντουλες ελάχιστη Εθνική συνείδηση για να λειτουργήσει αυτό το μεγάλο όνομα που λέγετε «ΟΜΟΝΟΙΑ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαγγελης Τοκος12 Δεκ 2014, 5:03:00 μ.μ.

    Κοιταξε ,φιλε ανωμυμε, δεν γινεται να ριξετε τον Ντουλε ,χωρις να μη γραφεις ανοιχτα το ονομα σου,την αντιθεση σου.Μονο ετσι εχεις την δυναμη να αγωνιστης για μια καλυτερη ΟΜΟΝΟΙΑ.Αποφασιζοντας οτι θα υπαρχουν συνεδροι και συμβουλοι θα επρεπε μα κανετε συμφωνιες με την υπαρχουσα διοικηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.Διαφορετικα ο αγωνας για νεες καταστασης την ΟΜΟΝΟΙΑ θα παει στον βροντο.Ειδη εμαθα,οτι δεν συμμετεχουν οι του ΜΕΓΚΑ,τα αδερφια,η συμμαχια.Τι γινετε; Τι σκαρωνουν;Γιατι το αποδεχεστε ,οταν ειπαμε οτι παμε να ενωσουμε τους β/ηπειρωτες.Ξανα μια απο τα ιδια.Εγω πισευω οτι πρεπει να παιχτει το τελευταιω σκληρο χαρτι `` Η τωρα η ποτε ,ενωμενοι``.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαγγέλη και να θελήσουμε να τον ρίξουμε τον Ντούλε σου, δεν θα μπορέσουμε, έχει πάνω από 15 χρόνια αρχηγός και ξέρει καλά τι κάνει για την πάρτη του, για την πάρτη του Βαγγέλη και μόνο για την πάρτη του, εκτός εάν εσύ είδες ότι έχει προσφέρει έργο.
      Το μόνο που κάνει καλά είναι το μπλα μπλα και τίποτα άλο, έχει παραλάβει το αρχηγείο με πέντε βουλευτές πριν, το πήγε στους τρις μετά με το ζόρι στο έναν, τον εαυτούλη του.
      Πέσμου ένα έργο που έχει την σφραγίδα του Ντούλε σου Βαγγέλη….
      Γραφώ ανώνυμα Βαγγέλη γιατί έχω αδελφό που ζει στους Αγ. Σαράντα και φοβάμαι τον Ντούλε σου και την κλίκα του μην του κάνουν κακό

      Διαγραφή