Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Με το νέο πρόεδρο της Ομόνοιας, Λεωνίδα Παπά, συναντήθηκε τη Δευτέρα (12/1), κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο της Ηγουμενίτσας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Παπάς, ο οποίος εξελέγη χθες (11/1) πρόεδρος της πολιτικής οργάνωσης της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, μίλησε με θερμά λόγια για τον πρωθυπουργό, δηλώνοντας συγκινημένος που συναντιέται μαζί του. «Ο Βορειοηπειρωτικός ελληνισμός για πολλούς ήταν ένα κομμάτι ξεχασμένο και χαίρομαι πάρα πολύ που στην Ηγουμενίτσα βρήκαμε αυτή τη ζεστασιά, ότι είμαστε μέρος του Οικουμενικού ελληνισμού και εμείς. Και το χρωστάμε και στον Πρωθυπουργό, τον κ. Σαμαρά, και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε», είπε ο κ. Παπάς για να συμπληρώσει: «Κάποιοι κάποτε, όταν μιλούσαν για Βόρειο Ήπειρο θεωρούσαν φασιστές, κι αν υπάρχει ένα ταμπού για το Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, είναι γιατί μια συγκεκριμένη πολιτική πτέρυγα στην Ελλάδα καλλιέργησε αυτό το πνεύμα και το ταμπού. Λοιπόν, ο Βορειοηπειρωτικός ελληνισμός υπάρχει, συμπάσχει με τα θέματα του εθνικού κέντρου και θα στηρίξουμε όσο μπορούμε για να βγούμε από αυτό το δύσκολο σημείο που είμαστε».

4 σχόλια:

  1. «Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ κι αγαπημένε,
    πάντοτε ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»

    Να μας περιπαίζει ο κάθε παλιάτσιος, σαμαραδές Τσίπρες και ποιός ξέρει πόσοι ακόμα...
    Δε φταίνε μόνο αυτοί, φταίμε κι εμείς που δεν έχουμε ενδιαφέρον για τα κοινα μας. δεν ενδιαφερόμαστε για τους άλλους αλλά μόνο για την πάρτη μας και την κονόμα. μα περισσότερο φταίμε για την εγκατάλειψη της τύχης μας στους σαπιους ψευτοηγέτες της ομόνοιας που μας εκπροσωπούν 20 χρόνια τώρα.

    ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ορθά κοφτα και κάθετα τα λες και οριζοντια
    μα πως να τους δαγκώσω αφού δεν έχω δόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λιώνηηη, αν βγει ο Τσίπρας θα το δεις ή θα στείλεις το Γιάννη Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 12:40 τα λες πολύ ωραία. εγώ θα έλεγα όμως να σταματήσουμε να τα περιμένουμε όλα από την Ελλάδα και να αρχίσουμε να κάνουμε και τίποτα μόνοι μας γιατί μεγαλώσαμε κι εμείς πια και θα πρέπει να παλέψουμε για να απολαμβάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή