Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Αδελφότητα Πλακιωτών: Στηρίζουμε την πολιτικό που εμπράκτως βοηθάει τη Βόρειο Ήπειρο

Αδελφότητα Πλακιωτών Βορείου Ηπείρου
Δελτίο Τύπου
Ενόψει  των εθνικών εκλογών  της 25ηςΙανουαρίου 2015, η Αδελφότητα μας, στηρίζει την υποψηφιότητα της κυρίας Γεωργίας Μαρτίνου στην Περιφέρεια  Αττικής  με την Νέα Δημοκρατία, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης προς την οικογένεια του εφοπλιστή Αθανασίου & Μαρίνας Μαρτίνου οι οποίοι είναι οι  μεγάλοι ευεργέτες  στην ανέγερση του νέου Ιερού Ναού στο χωριό μας.

Η κυρία Γεωργία Μαρτίνου, κόρη της οικογενείας, έχει εκλεγεί ως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά το 2012 και την χαρακτηρίζει σεμνότητα και ταπεινότητα καθώς υπηρετεί με ήθος, σεβασμό και αγάπη την κοινωνία.
Στηρίζουμε, αυτούς τους πολιτικούς, που εμπράκτως βοήθησαν  την ιδιαίτερή μας Πατρίδα, την Βόρειο Ήπειρó μας.
             

                 Το  Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας

3 σχόλια:

  1. Αυτή αξίζει να στηριχτεί. Πολύ καλός άνθρωπός καλή και σοβαρή πολιτικός. Η οικογένεια της βοηθάει πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακους φιλε μου Γιωργο Στεριο. Τι να κανεις το τσιριζα και κουραφεξαλα. Εδω σε θελω, στηριζουμε ανθρωπους που στηριζουν την πατριδα μας (πατριδα δεν ειναι μονο η Κρανια σου ή το Κωσταρι μου ). Τζωρτζη μην ασχολεισαι με ανρωπους που τους γυαλιζει το ματι. ειναι πεινασμενοι και πεθαινουν για εξουσια (και εμεις πεινασαμε αλλα δε μας γυαλισε το ματι ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ.ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΓΑΝΤΖΩΘΗΚΑΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή