Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Παιχνίδι... παρωδία στην Αλβανία και οσμή "στημένου"

Η αναμέτρηση της Φλαμουρτάρι με τηνΤέουτα του Δυρραχίου για το αλβανικό πρωτάθλημα έληξε με νικήτρια την πρώτη, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Το τελικό 2-1, όμως, επικρίθηκε τόσο από τους νικητές, όσο και από όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, αφού οι αμυνόμενοι και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων μόνο... αυτογκόλ δεν επιχείρησαν να βάλουν ώστε να γνωρίσουν την ήττα.



Στα 5 λεπτά των καθυστερήσεων, οι ποδοσφαιριστές της Τέουτα είχαν άκρως αντιαθλητική συμπεριφορά και άφηναν τους αντιπάλους τους να φτάνουν με άνεση κοντά στην εστία  του τερματοφύλακα.

Ο τελευταίος έβγαινε διαρκώς εκτός θέσης για να... βοηθήσει στην επίτευξη του τέρματος που θα οδηγούσε την ομάδα του στην ήττα.

Κανείς δεν υπολόγισε, βέβαια, την αστοχία των γηπεδούχων, με συνέπεια κάθε επόμενη "ευκαιρία" να μοιάζει ακόμα πιο αστεία από την προηγούμενη, μέχρι το... λυτρωτικό γκολ του 95'.

Οι οπαδοί της Φλαμουρτάρι δεν πανηγύρισαν το γκολ, αλλά γύρισαν την πλάτη σε αυτή την παρωδία.

"Ηταν μια κωμωδία που προκάλεσε αμηχανία, σε μια χώρα χωρίς κανόνες σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτάθλημα με πολλά ερωτηματικά. Εδώ, το πρόβλημα είναι το σύστημα. Αυτός που παίζει καθαρά είναι ο πιο αδύναμος", τόνισε ο πρόεδρος της Φλαμουρτάρι, Σινάν Ιντρίζι.

Ο σύλλογος ζήτησε έρευνα από την Αλβανική Ομοσπονδία και αν δεν πεισθεί από τα αποτελέσματα απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Το φινάλε της... παρωδίας




Play Button


1 σχόλιο: