Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η Χειμάρρα και οι περιουσίες της ανήκουν στους Χειμαρραίους

ΔΗΛΩΣΗ

Μέσω του Τύπου ενημερωθήκαμε σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας της κτηματογράφησης στις Δρυμάδες.
Δυστυχώς,ακόμη και για μια ακόμη φορά, ο Δήμος της Χειμάρρας ως ταπεινό εργαλείο και άξιοι υπάλληλοι της αλβανικής κυβέρνησης, παραβιάζει ανοιχτά τις αρχές και τα δικαιώματα της Χειμάρρας, παρακάμπτοντας και ειδικά ξεπερνώντας κάθε νομική αρμοδιότητα, η την εντολή του λαού της Χειμάρρας, λειτουργώντας κατά  της Χειμάρρας και των χειμαρραίων.

Αδέλφια Χειμαρραίοι!!
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑΙΩΝ.
ΑΠΟΧΗ στη δήθεν νομιμότητα της ληστείας της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 7501,από τη σημερινή Αλβανική κυβέρνηση όπως και  τα ύποπτα  μαφιόζο - πολιτικά συμφέροντά  τους.
ΑΠΟΧΗ στα επικίνδυνα Πελατειακά συμφέροντα που προωθεί η τωρινή αλβανική κυβέρνηση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για αγορά ψήφους στις  επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Ιουνίου του 2015.
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ Δημοσίως το θράσος και τις συνεχιζόμενες  απίστευτες  φαρσοκωμωδίες χειραγώγησης εις βάρος της ΧΕΙΜΑΡΑΣ  και των  Χειμαρραίων, στην καταληστέψεις και την απαράδεκτη  παραβίαση της ιδιοκτησίας των ιθαγενών κάτοικων της Χειμάρρας.
Η σημερινή κυβέρνηση και ο Δήμος της Χειμάρρας, η μοναδική υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν προς όφελος της  Χειμαρριώτικης κοινότητας, είναι η αναγνώριση της ιδιοκτησίας σε όλους τους νόμιμους ιδιοκτήτες χειμαρραίους  με τα επίσημα  έγγραφα του έτους 1945. ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ όπως και θρησκευτική κοινότητα ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Εν’ συνεχεία, αν πραγματικά η σημερινή κυβέρνηση είναι Αναγέννηση, τότε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής και της δικαιολογημένης νόμιμους ιδιοκτήτες.
Με την επιφύλαξη χωρίς να παραβιαστεί κάθε είδους δικαιώματος και της νομιμοποίησης των νόμιμων ιδιοκτήτων της Χειμάρας και χειμαρέων.
Μια τέτοια ενέργεια εμείς την καταγγέλλουμε δημόσια ως μια ανοικτή απαράδεκτη πραγματική γενοκτονία των αυτοχθόνων ιδιοκτήτων της Χειμάρας, με μοναδικό  σκοτεινό σκοπό, την αφομοίωση μας όταν μας ληστεύουν, λεηλατούν, μας αρνούνται και μας εκτοπίζεται από τη Γη μας!
Η ΧΕΙΜΑΡΑ    με στωικότητα αρνείται να  είναι  στόχος  και λεία  της νέο-κομμουνιστής ολιγαρχικής μαφίας όπως και υπολοίπων σκοτεινών  επιλεκτικών δυνάμεων της αλβανικής διαφθοράς!
Η Χειμάρρα και οι περιουσίες τους, ιστορικά ανήκαν αποκλειστικά και θα ανήκουν για πάντα  στη  Χειμάρα και στους χειμαρραίους!! Έχουμε  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΜΑΣ,και δεν την παραχωρούμε σε κανέναν και ούτε αφήνουμε να λεηλατηθεί και δημοπρατείται απ’ τους σημερινούς ανεύθυνους αλβανικούς πολιτικούς».

Ομάδα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΕΙΜΑΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου