Η κυρία Βαρδινογιάννη εξέφρασε τη συγκίνησή της για την ευαισθησία της κας Νισάνι να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του βρέφους λέγοντας:  «Να νικήσει τη μάχη του για τη ζωή, να τον καμαρώνουμε εσείς και εμείς, και μέσα από αυτήν την ανθρωπιστική γέφυρα που έχουμε δημιουργήσει, η Ελλάδα και η Αλβανία να είμαστε πάντα κοντά, να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας».
Παράλληλα, την διαβεβαίωσε ότι η ίδια θα κάνει ό,τι μπορεί για να σωθεί ο μικρός Τζάνι και να γυρίσει υγιής στην χώρα του.
Με την ευκαιρία αυτή η κα Βαρδινογιάννη απένειμε στην κα Νισάνι την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου για το σημαντικό της έργο στην πατρίδα της. Στη συνέχεια, η κ. Νισάνι, η οποία συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα κύριο Ντασνόρ Ντερβίσι,  ξεναγήθηκε  στο Νοσοκομείο από την κυρία Βαρδινογιάννη και μαζί επισκέφτηκαν  τον μικρό Τζάνι και τους γονείς του για να τους δώσουν δύναμη
Συγκινημένη η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα ευχήθηκε στους γονείς να γίνει καλά ο μικρός Τζάνι και τόνισε πως το μήνυμα της επίσκεψης της Πρώτης Κυρίας της Αλβανίας ήταν η δημιουργία γέφυρας αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς μεταξύ των δύο χωρών.