Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Διαμαρτυρία του Έπαρχου Αλύκου για αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Πηγή: www.himara.gr

Επιστολή διαμαρτυρίας στα αρμόδια όργανα του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας για αλλοίωση αποτελεσμάτων.

Προς: Γενικό Πρόεδρο Ομόνοιας κ.Λεωνίδα Παππά
Γενικό Γραμματέα Ομόνοιας κ.Δημήτρη Μαλιούκη
Πειθαρχικό Σώμα Ομόνοιας
Μέλη του Γενικού Συμβουλίου
Αξιότιμο Προεδρείο
Αξιότιμο Γενικό Συμβούλιο
Εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου για την πρόσφατη απόφαση του Προέδρου της Ομονοιας κ.Λεωνίδα Παππά , η οποία όπως αποδεικνύουμε παρακάτω, δεν είναι σύμφωνη με τη νομοθεσία και προκάλεσε αλλοίωση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών του Γενικού Συμβουλίου το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.

Απροκάλυπτα βάλετε η νοημοσύνη των μελών του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας όπου με υποστήριξε με την θετική τους ψήφο .Αδίκως ισχυρίσθηκε -μετά την εκλογή μου στο σώμα του προεδρείου- ότι δήθεν με βάση του καταστατικού της οργάνωσης δεν μου επιτρέπει την εκλογή μου διότι πολύ απλά έκαναν ‘’λάθος το μέτρημα’’ .Παραβιάζοντας ο ίδιος την νομοθεσία διόρισε δυο γραμματείς επιπλέον ,δίχως να τους εκφωνήσει στο Γενικό Συμβούλιο,δίχως να συναινέσει το ΓΣ κάτι το οποίο δηλώνει ‘’εκπόνηση φάμπρικας’’ .
Σκοπός της Οργάνωσης των Ελλήνων ΟΜΌΝΟΙΑ , είναι η ανάπτυξη του πνεύματος της συναδέλφωσης και αλληλεγγύης και γενικά η κοινωνική τους ανάπτυξη σύμφωνα με τις βασικές αρχές του πνεύματος του αέναου ελληνισμού .
Όμως έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο και εύλογο ερώτημα, κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος σκοπός όταν τα λάθη ή τυχόν αφέλεια μερικών είναι συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα, έτσι ώστε πολλές φορές, ακόμα και να αλλοιώνουν τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων. Συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 η συμπεριφορά του προέδρου όχι μόνο ήταν άδικη, αλλά και ανάρμοστη προς τα μέλη . Έτσι ώστε να γίνει η αιτία για την αλλοίωση του αποτελέσματος και να βρεθώ εκτός προεδρείου παρόλο όπου η προτίμηση των μελών με ανέδειξαν επίσημα μέλος του Γενικού προεδρείου με το μεγαλύτερο ποσοστό σε ψήφους και όχι διορισμένος(!).
Είναι ανεπίτρεπτο ο καθείς να αποφασίζει ‘’στο μαγαζί τον πωλητή και τον πελάτη’’ να προσβάλει και να ρίχνει το ηθικό εμού με διάφορα τεχνάσματα. Ειδικότερα στην εποχή που διανύουμε, του κατακερματισμού και τις αντιπαλότητας δεν χωρούν τέτοιου είδους νουθεσίες.
Για τους άνωθεν λόγους , διαμαρτύρομαι έντονα και σας συνιστώ την επανεξετάση της προκλητικής απόφασης προς το πρόσωπό μου απέναντι σε μία νομικά αστήρικτη εσωτερική παρέμβαση στη λειτουργία του, αλλά και απέναντι σε μία άδικη προσβολή του κύρους μου.
Έκ των προτέρων σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας”.
Εκλεγμένο μέλος του Γενικού Προεδρείου Ομόνοιας
Χρήστος Καΐσης 17/02/2015

5 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα γελώ γιατί εάν του πεις του Χρήστου να το διαβάσει αυτό το κείμενο, δεν θα μπορέσει, γιατί δεν καταλαβαίνει τις λέξεις.
    Ο Βασιλιάς στην αυλή του κρατούσε έναν Λόλο για να μπορεί να διασκεδάζει και να γελάσει.
    Αυτό έκανε και ο Ντούλες, έχει κοντά του τον Χρήστο για να μπορεί να γελάσει με κάτι, πράγμα που αρέσει και στα άλλα μέλη του Κεαδ
    Χρήστο, ωραία στα έγραψε η προσωπική σου γραμματέα το κείμενο άλλα πρέπει να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι τον Λόλο ο Βασιλιάς τον κρατούσε όσο του ήταν χρήσιμος, μετά τον αποκεφάλιζε.
    Χρήστο, πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι εντελώς άχρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Millune qe i endellos ahristi,pu to monon pu kataferana os tora itan i dhjaspasi tis eliniqis mionotitas,qe qirios kati tetja kutavaqa kratun akoma simera ,raja tu dule ton vurko.Siharitirja Leonodha ,apoqefaliseta afta ta fandasmata.mipos dhi mia aspri imera qe o vurkos. USHT RE PUSHTAQA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορε μαύρε Κίτσο που πηγες και εσύ μαναχος σου δεν πήρες τους μπραβους που είχες στις εκλογές του προέδρου μαζι να τους κανεις ντα,η τους εδιωξες γιατί δεν τα καταφέρανε τοτε;Άιντε τώρα να ξαναπιασεις το τραχτορι οχι τίποτα άλλο αλλά θα μας λειψεις ησουνα καλός γελωτοποιός τόσον καιρό.Μη στεναχωριεσαι όμως εχεις τον Τσατση που ακολουθεί τα βήματα σου είναι και αυτός καλό κουτάβι,μη σου πω καλυτερο και απο σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. a re mayre leonidha se efaje o kaishis prospathises alla den mporeses na ton soytareis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γελα καλλιτερα οποιος γελα τελευταιος Λεωνιδα ..δεν το αρχισες καλα το πανυγιρακι τησ ομονοιασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή