Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Μετά το ΕΕΜΜ- MEGA και το ΚΕΑΔ κατεβαίνει ανεξάρτητο στις τοπικές εκλογές.

Το Κόμμα του Βαγγέλη Ντούλε το ΚΕΑΔ αποφάσισε να μη συνεργαστεί με το ΣΚ στις τοπικές εκλογές , με το οποίο είναι συγκυβέρνηση εδώ και δύο χρόνια .
Φαίνεται ότι ούτε οι διαπραγματεύσεις με το ΔΚ δεν έπεισαν το ΚΕΑΔ να γίνει μέρος του δεξιού συνασπισμού. Για τις τοπικές εκλογές, το κόμμα θα έχει τους  δικούς του υποψηφίους  σε 61 δήμους της χώρας

Η Ketrina Jarazhi, εκπρόσωπος του ΚΕΑΔ: «Το Κόμμα Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αφού ολοκλήρωσε τις συνομιλίες του με διάφορες πολιτικές δυνάμεις,  συμμάχους και όχι μόνο, σας ανακοινώνει την απόφαση να κατέβει ανεξάρτητο στις τοπικές εκλογές της 21-ης Ιουνίου, έξω από αριστερούς και δεξιούς συνασπισμούς.
Το Σάββατο στις 25 Απριλίου το Γενικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, "Ομόνοια" θα επιλέξει τους υποψηφίους για τους δήμους στους οποίους ζουν παραδοσιακά και σε σημαντικό βαθμό τα μέλη αυτής της μειονότητας  .
Φαίνεται ότι το ΣΚ, ήλπιζε μέχρι τελευταία στιγμή να είχε πλάι του το ΚΕΑΔ την 21η Ιουνίου. Πριν από τη δήλωση της εκπροσώπου του ΚΕΑΔ, από τα γραφεία του ΣΚ, Ο Ταουλάντ Μπάλα ανέφερε ότι: «Και με το ΚΕΑΔ βρήκαμε γερές βάσεις συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο. .
Ίσως, εν αναμονή του ΚΕΑΔ, το ΣΚ δεν έχει δημοσιοποιήσει τα ονόματα των υποψηφίων για τους δήμους Δρόπολης και Φοινίκης, για τους οποίους ο BALLA διαβεβαίωσε ότι «θα είναι υποψήφιοι οι καλύτεροι εκπρόσωποι  των περιοχών αυτών"
Την Τετάρτη αναμένεται  οι συμμαχίες να έχουν τελειώσει με τη διαδικασία εγγραφής στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, διότι σύμφωνα με τον εκλογικό κώδικα, είναι η τελευταία προθεσμία.

1 σχόλιο:

  1. Η Ketrina Jarazhi, εκπρόσωπος του ΚΕΑΔ ;;;;;;
    Ποιας Εθνικότητας είναι αυτή κ. Ντούλε ;;;;;
    Μπορεί να είναι βορειοηπειρώτισσα από την Κρούγια, γιατί όχι Ρόμα από το Λέβανι του Φίερι, έτσι και αλλιώς το παλι καρι μας ο Ντούλε παίρνει τους ψήφους βορειοηπειρωτών και αξιώνει τις άλλες εθνικότητες που είναι μέλη του κόμματος του το Κεαδ.
    Θέλουμε καθαρό ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή